От Редактора

Скъпи читатели,
Вътрешните комуникации, част от които е и настоящият бюлетин, са ключови за TBI Bank. Ще ви поднасяме информацията по достъпен и разбираем начин като се стараем да бъдете информирани за позиционирането на Банката, за текущи проекти и кампании, ще ви представяме ключови фигури от различни отдели, както и актуални новини относно социалните придобивки на служителите. Очакваме вашите отзиви за бюлетина. Моля споделете мнението си с нас като ни пишете на tbi.inside@tbibank.bg.

Поздрави,
Десислава Михова
Мениджър вътрешни комуникации
Отдел Човешки ресурси

SIXTH FLOOR

4finance представи резултатите си за първото тримесечие на 2017г. Ръст на приходите от 16%, нетна печалба от 17.0 милиона евро

В края на месец май, 4finance обяви консолидираните си неодитирани резултати за първото тримесечие към 31 март 2017.

Джордж Йоргакопулос, Изпълнителен директор на 4finance, коментира: " С ръст на приходите от 16% и нетна печалба в размер на 17.0 милиона евро, резултатите от първото тримесечие показват ползите от диверсификацията. " ТИ БИ АЙ Банк продължава положителният си принос към 4finance, с депозитен и кредитен ръст в потребителския бизнес, и окуражаващ прогрес в нашите стратегически инициативи по въвеждането на допълнителни продукти и намаляващи общи разходи на нашия онлайн бизнес. "Началото на 2017г беше много активно за 4finance. Фокусът ни върху качеството на кредитиране продължава да подобрява нашите резултати. Очакваме ползите от нашия рентабилен път да бъдат отразени по-късно през годината. Нашата стратегия остава много-пазарна и много-продуктова, и ние продължаваме да разширяваме нашия устойчив, диверсифициран бизнес."

Научи повече

MEET & GREET

Интервю с Александрос Цисос, Ръководител на отдел Комуникации

“Не знам дали аз избрах професията си или професията избра мен”

Александрос, разкажи ни повече за себе си – откъде идваш, какъв е твоят опит? Роден съм в страната на Омир и боговете от планината Олимп, известна с многобройните си острови, безкрайните плажове, лазурното море, маслините и богатата си история. За едни тя е Рая, за мен просто Гърция. Пристигнах в България преди 22 години, за да сбъдна детската си мечта и да стана археолог, но открих, че съдбата има други планове. Последните 13 години работя в сферата на маркетинговите комуникации.

Научи повече

Да посрещнем Андреас Даун, нашия нов Ръководител на отдел Информационни технологии

“Моята страст е да ръководя информационните технологии, обичам работата си”

Добре дошъл, Андреас!
Ръководителят на отдел Информационни технологии е немски гражданин с над 25 години опит в областта на банковите информационни технологии, като последните 7 години е главен технически директор и ръководител на отдел информационни технологии на първата истинска FinTech банка Fidor в Германия , създаваща по-добро банкиране за дигиталния свят. Отделът, който Андреас оглавява, ще подкрепя бизнеса във всички сфери на информационно-технологичните системи.

Научи повече

In Focus

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2

Бъди активен с TBI Bank

1x Скутер

1500x плажни кърпи

2000x игри 2in1

4000x тениски

Това лято ще бъде под надслов "Бъди активен с TBI Bank"!

Това е и мотото на новата маркетингова кампания, която провеждаме сред клиентите, физически лица, които използват потребителско и целево финансиране от TBI Bank. Тя ще е активна през цялото лято – от 12.06 до 31.08.2017 г. На фокус ще е „Вноска Гратис“, защото вярваме, че за клиентите е важно да бъдат спокойни по време на своите почивки и да имат време за тях, преди първата им вноска! За всички клиенти на TBI Bank, сключили договор за финансиране, сме предвидили разнообразни летни награди като плажни кърпи, дървени игри тип „2 в 1“ и тениски. А един късметлия сред всички тях, ще има шанса да спечели скутер. Разбира се, както винаги, сме помислили и за най-добрия продавач! Всеки служител, ангажиран с продажби може да се включи в специалното лятно търговско състезание, като в края на кампанията, на томболен принцип ще се раздаде един скутер. Повече информация за правилата за участие може да получите от своя пряк ръководител или Отдел „Банкиране на дребно“.

Insider

Дайте име на бюлетина и станете негов кръстник!

Това е вашият бюлетин и Вие с креативността си, сте тези, които да му дадете име.
Обявяваме конкурс за име на бюлетина!
Можете да ни изпращате повече от едно предложение, на български или английски език. Предложеното име трябва да бъде разпознаваемо за читателя, и би било добре да бъде придружено с кратко послание.
Например:
запознайте се с най-актуалните новини от TBI Bank
Комисия ще избере петте най-добри имена и ще имате на разположение 2 седмици, за да гласувате за любимото си име, чийто автор ще спечели награда.
Изпращайте ни своите предложения за име на бюлетина до 5 юли 2017г. на tbi.inside@tbibank.bg

For you

Картите MultiSport & специализирана зъболекарска помощ

img01

Картите MultiSport – стимул за активен начин на живот

Вярваме,че здравословният и активен начин на живот е от значение

За MultiSport
MultiSport е програма за придобивки за служители, която дава достъп до стотици фитнес центрове, студия и плувни комплекси в цяла България. Това е карта, базирана на месечен абонамент, която позволява на ползвателя да посещава всеки обект в мрежата ни,като ползва една активност на ден.
Как работи
Всеки служител може да заяви карта MultiSport за себе си и за един свой придружител (лице над 18 години) до 22-ро число всеки месец.
Сумата на картата/двете карти се удържа от работната ви заплата като предстои предоговаряне на цените.
За да заявите или прекратите карта е необходимо да попълните декларация, която ще откриете ТУК и да я изпратите на hr@tbibank.bg
If Ако прекратите служителската си карта, автоматично спирате и тази на вашия придружител.
Къде Една-единствена карта, която ви дава неограничен достъп до 460+ спортни центрове в цялата страна. Намерете своя спорт, изберете от най-добрите спортни центрове в цялата страна Тук
Дигитализиране на заявката ви В момента нашите колегите от отдел ‘Управление на проекти’ разработват нова заявка в системата на HelpDesk за Картите MultiSport. Скоро ще можете бързо и лесно да заявявате или проследявате статуса на заявената от вас карта. До тогава, моля изпращайте вашите запитвания на следния е-мейл адрес hr@tbibank.bg

img01

Нуждаете ли се от специализирана зъболекарска помощ?

Където твоята усмивка е мисия!

Възползвайте се от специалното предложение за всички наши служители:
• Безплатен медицински преглед
• Безплатно план за лечение на комплексни случаи
• 15 % отстъпка от всички услуги

Научи повече

Ще се видим отново през месец юли
Нашето следващо издание ще бъде през месец юли, когато ще обявим името на вътрешния ни бюлетин и победителя!